•  Снимање со 2 камери во 4к резолуција, гратис usb
 • Фотографирање 2 фотографа
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • 100 Фотографии и албум гратис

Gold

700 EUR

 •  Снимање со 2 камери и кран( 9метри)  во 4к резолуција, гратис usb
 • Дрон
 • Фотографирање 2 фотографа
 • Фотосесија на денот на свадбата
 •  200 фотографии и албум гратис

Premium

900 EUR

 •  Снимање со 2 камери и кран (9 метри) во 4к резолуција, гратис usb
 • Дрон
 • Фотографирање 2 фотографа
 • Фотосесија на денот на свадбата
 • Фотосесија посебен ден
 • Love story посебен ден
 • Фотобук гратис
 • 200 фотографии и албум гратис

Ultra Premium

1400 EUR

Wedding packages

Пакети

Изберете пакет за вашата свадба


Изберете уникатен пакет за вашата свадба