За нарачка на покани потребно е да ни испратите податоци и текст на FB | https://www.facebook.com/www.nikolenko.mk/ а ние ќе изготвиме неколку примероци со различен фонт, кои ќе ви бидат испратени во повратна порака за потврда. Рок на изработка на поканите е 3-4 работни дена.
Цените на поканите се со вклучено печатење и бесплатна достава до вашиот град.